Укрфорум
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.
Укрфорум

Украинский форум

ФорумФорум  КалендарьКалендарь  Последние изображенияПоследние изображения  ЧаВоЧаВо  ПоискПоиск  ПользователиПользователи  ГруппыГруппы  РегистрацияРегистрация  ВходВход  

Як обрати тур оператора?

Перейти вниз 
Участников: 2
АвторСообщение
Карим

Дата регистрации : 2021-11-12

Як обрати тур оператора? Empty
СообщениеТема: Як обрати тур оператора?   Як обрати тур оператора? EmptyСр Июн 26, 2024 1:39 pm

Здорово! Планую поїздку до Каліфорнії, зокрема хочу відвідати Санта-Моніку та Лос-Анджелес. Хто може порекомендувати тур-агенство, яке займається організацією таких поїздок? Які враження залишилися від їхніх послуг?
Вернуться к началу Перейти вниз
gehaj

Дата регистрации : 2021-10-26

Як обрати тур оператора? Empty
СообщениеТема: Re: Як обрати тур оператора?   Як обрати тур оператора? EmptyЧт Июн 27, 2024 9:45 am

Здорово! Минулого року поїхав до Каліфорнії, де відвідав Санта-Моніку та Лос-Анджелес, і дуже задоволений співпрацею з https://tangotravel.com.ua/ вони підібрали для мене найкращі готелі, організували екскурсії та забезпечили комфортні трансфери. У Санта-Моніці я насолоджувався пляжами, а в Лос-Анджелесі відвідав Голлівуд та багато інших цікавих місць. Завдяки Tango Travel моя поїздка була безтурботною і незабутньою. Раджу всім звертатися до них.
Вернуться к началу Перейти вниз

Як обрати тур оператора?
Страница 1 из 1