Укрфорум
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.
Укрфорум

Украинский форум

ФорумФорум  КалендарьКалендарь  Последние изображенияПоследние изображения  ЧаВоЧаВо  ПоискПоиск  ПользователиПользователи  ГруппыГруппы  РегистрацияРегистрация  ВходВход  

Як обрати вейп?

Перейти вниз 
+5
Маруна
KaterinaKolotenko
мармеладка
Солидол
Симпатик
Участников: 9
АвторСообщение
Симпатик

Симпатик

Дата регистрации : 2020-10-12

Як обрати вейп? Empty
СообщениеТема: Як обрати вейп?   Як обрати вейп? EmptyПт Авг 18, 2023 6:15 pm

Доброго вечора!
Вирішила спробувати вейп, але виявляється зараз стільки багато цих девайсів з'явилося, що незрозуміло який краще.
Можете мені допомогти в цьому? Обрати вейп для себе?
Вернуться к началу Перейти вниз
Солидол

Солидол

Дата регистрации : 2021-05-27

Як обрати вейп? Empty
СообщениеТема: Re: Як обрати вейп?   Як обрати вейп? EmptyПт Авг 18, 2023 6:24 pm

Привіт!
Сам нещодавно задавався цим питанням. Я знаю непоганий вейп шоп Др.Смок https://drsmoke.org/ua Можете там подивитися товари для вейпингу, в блозі почитайте статті вони допоможуть розібратися в асортименті товарів. А ще краще - запитайте у менеджера який вейп вам обрати. Це буде найкращим способом купити саме те, що вам потрібно.
мармеладка

мармеладка

Дата регистрации : 2020-10-13

Як обрати вейп? Empty
СообщениеТема: Re: Як обрати вейп?   Як обрати вейп? EmptyПт Авг 18, 2023 6:31 pm

Я собі одноразки купую і мені норм. Прості та зрозумілі гаджети.
KaterinaKolotenko

Дата регистрации : 2022-09-24

Як обрати вейп? Empty
СообщениеТема: Re: Як обрати вейп?   Як обрати вейп? EmptyПн Окт 30, 2023 9:14 pm

Для электронных сигарет нужна заправка - это их огромный плюс. Можно повторно использовать один и тот же вейп. Экономия ощутимая, можно заказывать различные вкусы. Вот где хорошие можно купить картриджы для pod систем https://zhizhalab.com.ua/ru/kartrydzhi-dlia-pod-system/ в этом магазине доставляют обычно в течении трех дней, очень бережно. Мне нравится и не нужно искать по магазинам города, всегда есть все в наличии.
Маруна

Маруна

Дата регистрации : 2022-07-28

Як обрати вейп? Empty
СообщениеТема: Re: Як обрати вейп?   Як обрати вейп? EmptyСб Июн 08, 2024 2:16 pm

Я також собі планую купити вейп. Почитаю.
Валентин Захаров

Валентин Захаров

Дата регистрации : 2022-10-16

Як обрати вейп? Empty
СообщениеТема: Re: Як обрати вейп?   Як обрати вейп? EmptyВс Июн 09, 2024 7:48 pm

Я знаю, як складно буває обрати товари для вейпінгу новачку, сам таким був колись. Але мені пощастило знайти магазин Аладін https://aladin.kiev.ua/ , тут дуже гарний вибір та добре консультують. Задавайте всі питання тут, вам порадять, що купити для початку. Підберуть стартовий набір та порадять заправки. Смаки є для навіть найвибагливіших та приємні ціни.
Manargas

Дата регистрации : 2023-08-05

Як обрати вейп? Empty
СообщениеТема: Re: Як обрати вейп?   Як обрати вейп? EmptyЧт Июл 04, 2024 12:37 pm

Вейп шоп Hydra - это место, где каждый клиент становится приоритетом. Здесь вы найдете широкий выбор стартовые наборы электронных сигарет, которые подойдут как новичкам, так и опытным вейперам. Акцент на качестве продукции делает покупки здесь действительно приятными. Консультации специалистов помогут подобрать идеальный вариант для вас. А доступные цены, скидки и накопительные бонусы делают покупки еще более выгодными. Уверен, что однажды попробовав Hydra, вы будете делать здесь свои покупки постоянно.
Motty

Motty

Дата регистрации : 2022-10-26

Як обрати вейп? Empty
СообщениеТема: Re: Як обрати вейп?   Як обрати вейп? EmptyПт Ноя 08, 2024 11:08 am

Чим відрізняються випаровувачі різних виробників? Чи важливо брати саме під свою под-систему?
nejolay

nejolay

Дата регистрации : 2021-09-13

Як обрати вейп? Empty
СообщениеТема: Re: Як обрати вейп?   Як обрати вейп? EmptyПт Ноя 08, 2024 11:09 am

Так, краще брати випаровувачі, що підходять саме для твоєї моделі под-системи, бо інакше можуть бути проблеми зі смаком і працездатністю. На сайті www.fkuslenno.com/product-category/kartrydzhi-ta-vyparovuvachi/ можна знайти випаровувачі різних виробників — так простіше підібрати саме під свою систему. Замовляєш онлайн, забираєш де зручно.

Як обрати вейп?
Страница 1 из 1