| Як обрати вейп? | |
|
+5Маруна KaterinaKolotenko мармеладка Солидол Симпатик Участников: 9 |
Автор | Сообщение |
---|
Симпатик
| Тема: Як обрати вейп? Пт Авг 18, 2023 6:15 pm | |
| Доброго вечора! Вирішила спробувати вейп, але виявляється зараз стільки багато цих девайсів з'явилося, що незрозуміло який краще. Можете мені допомогти в цьому? Обрати вейп для себе? | |
|
| |
Солидол
| Тема: Re: Як обрати вейп? Пт Авг 18, 2023 6:24 pm | |
| Привіт! Сам нещодавно задавався цим питанням. Я знаю непоганий вейп шоп Др.Смок https://drsmoke.org/ua Можете там подивитися товари для вейпингу, в блозі почитайте статті вони допоможуть розібратися в асортименті товарів. А ще краще - запитайте у менеджера який вейп вам обрати. Це буде найкращим способом купити саме те, що вам потрібно. | |
|
| |
мармеладка
| Тема: Re: Як обрати вейп? Пт Авг 18, 2023 6:31 pm | |
| Я собі одноразки купую і мені норм. Прості та зрозумілі гаджети. | |
|
| |
KaterinaKolotenko
| Тема: Re: Як обрати вейп? Пн Окт 30, 2023 9:14 pm | |
| Для электронных сигарет нужна заправка - это их огромный плюс. Можно повторно использовать один и тот же вейп. Экономия ощутимая, можно заказывать различные вкусы. Вот где хорошие можно купить картриджы для pod систем https://zhizhalab.com.ua/ru/kartrydzhi-dlia-pod-system/ в этом магазине доставляют обычно в течении трех дней, очень бережно. Мне нравится и не нужно искать по магазинам города, всегда есть все в наличии. | |
|
| |
Маруна
| Тема: Re: Як обрати вейп? Сб Июн 08, 2024 2:16 pm | |
| Я також собі планую купити вейп. Почитаю. | |
|
| |
Валентин Захаров
| Тема: Re: Як обрати вейп? Вс Июн 09, 2024 7:48 pm | |
| Я знаю, як складно буває обрати товари для вейпінгу новачку, сам таким був колись. Але мені пощастило знайти магазин Аладін https://aladin.kiev.ua/ , тут дуже гарний вибір та добре консультують. Задавайте всі питання тут, вам порадять, що купити для початку. Підберуть стартовий набір та порадять заправки. Смаки є для навіть найвибагливіших та приємні ціни. | |
|
| |
Manargas
| Тема: Re: Як обрати вейп? Чт Июл 04, 2024 12:37 pm | |
| Вейп шоп Hydra - это место, где каждый клиент становится приоритетом. Здесь вы найдете широкий выбор стартовые наборы электронных сигарет, которые подойдут как новичкам, так и опытным вейперам. Акцент на качестве продукции делает покупки здесь действительно приятными. Консультации специалистов помогут подобрать идеальный вариант для вас. А доступные цены, скидки и накопительные бонусы делают покупки еще более выгодными. Уверен, что однажды попробовав Hydra, вы будете делать здесь свои покупки постоянно. | |
|
| |
Motty
| Тема: Re: Як обрати вейп? Пт Ноя 08, 2024 11:08 am | |
| Чим відрізняються випаровувачі різних виробників? Чи важливо брати саме під свою под-систему? | |
|
| |
nejolay
| Тема: Re: Як обрати вейп? Пт Ноя 08, 2024 11:09 am | |
| Так, краще брати випаровувачі, що підходять саме для твоєї моделі под-системи, бо інакше можуть бути проблеми зі смаком і працездатністю. На сайті www.fkuslenno.com/product-category/kartrydzhi-ta-vyparovuvachi/ можна знайти випаровувачі різних виробників — так простіше підібрати саме під свою систему. Замовляєш онлайн, забираєш де зручно. | |
|
| |
| Як обрати вейп? | |
|