Укрфорум
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.
Укрфорум

Украинский форум

ФорумФорум  КалендарьКалендарь  Последние изображенияПоследние изображения  ЧаВоЧаВо  ПоискПоиск  ПользователиПользователи  ГруппыГруппы  РегистрацияРегистрация  ВходВход  

Надійність виробників касових боксів

Перейти вниз 
Участников: 2
АвторСообщение
dimonk

Дата регистрации : 2022-09-05

Надійність виробників касових боксів Empty
СообщениеТема: Надійність виробників касових боксів   Надійність виробників касових боксів EmptyВс Янв 05, 2025 3:28 pm

У нашому магазині старий касовий бокс відслужив своє – весь подряпаний, місце для грошей заїдає, а вигляд залишає бажати кращого. Хочу замінити на щось якісне, але є сумніви, чи всі постачальники можуть гарантувати надійність обладнання. На що звертати увагу при виборі виробника, щоб не помилитися?
Вернуться к началу Перейти вниз
Владислава

Дата регистрации : 2021-10-26

Надійність виробників касових боксів Empty
СообщениеТема: Re: Надійність виробників касових боксів   Надійність виробників касових боксів EmptyВс Янв 05, 2025 4:21 pm

Ми працюємо з Magrest, і я впевнено можу сказати, що це компанія, яка робить виробництво касових боксів https://magrest.com.ua/product-category/kasovi-boksi/ Вони мають власне виробництво, тому можуть гарантувати якість на кожному етапі. Ми вже брали в них три бокси, і всі працюють бездоганно. У них є моделі з різних матеріалів, і можна вибрати, що тобі більше підходить – металеві чи пластикові. Головне, що вони пропонують гарантію на продукцію і забезпечують післяпродажну підтримку. Це дуже важливо, бо ти завжди можеш звернутись у разі якихось питань. Раджу не ризикувати з невідомими постачальниками і звернутись до перевірених виробників, таких як Magrest.
Вернуться к началу Перейти вниз

Надійність виробників касових боксів
Страница 1 из 1

Права доступа к этому форуму:Вы не можете отвечать на сообщения
Укрфорум :: Отдыхающий - форум-
Перейти: