xkristinaxbond
| Тема: Як швидко просунути Reels в Instagram? Чт Янв 02, 2025 1:52 am | |
| Друзі, підкажіть, як можна швидко збільшити перегляди на Reels в Instagram? Пробувала робити якісний контент, додавати популярні хештеги, але результатів поки мало. Чи варто користуватися сторонніми сервісами для накрутки, і якщо так, то які можете порекомендувати? | |
|
Emily
| Тема: Re: Як швидко просунути Reels в Instagram? Чт Янв 02, 2025 2:52 am | |
| - xkristinaxbond пишет:
- Друзі, підкажіть, як можна швидко збільшити перегляди на Reels в Instagram? Пробувала робити якісний контент, додавати популярні хештеги, але результатів поки мало. Чи варто користуватися сторонніми сервісами для накрутки, і якщо так, то які можете порекомендувати?
Я вже кілька місяців користуюся послугами компанії LikeStorm https://likestorm.com.ua/nakrutka-instagramm/kupiti-pereglyadi-v-instagram/ для збільшення переглядів Reels, і можу сказати, що результат мене приємно здивував. Сервіс пропонує накрутку переглядів за допомогою реальних акаунтів, що дозволяє уникнути проблем із політиками Instagram. Завдяки цьому мої відео почали з’являтися в рекомендаціях, що збільшило взаємодію та підписників. Процес дуже зручний, швидкий і повністю прозорий, тому я можу впевнено радити LikeStorm тим, хто шукає ефективний спосіб просування. | |
|