Укрфорум
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.
Укрфорум

Украинский форум

ФорумФорум  КалендарьКалендарь  Последние изображенияПоследние изображения  ЧаВоЧаВо  ПоискПоиск  ПользователиПользователи  ГруппыГруппы  РегистрацияРегистрация  ВходВход  

надання послуг прибирання

Перейти вниз 
Участников: 2
АвторСообщение
Сирена

Дата регистрации : 2021-11-12

надання послуг прибирання Empty
СообщениеТема: надання послуг прибирання   надання послуг прибирання EmptyВт Авг 13, 2024 6:37 pm

Як мені підготувати оголошення про надання послуг прибирання на НДО, щоб воно привернуло більше клієнтів?
Вернуться к началу Перейти вниз
Luter90

Luter90

Дата регистрации : 2021-12-23

надання послуг прибирання Empty
СообщениеТема: Re: надання послуг прибирання   надання послуг прибирання EmptyВт Авг 13, 2024 9:49 pm

Я нещодавно розміщував оголошення про послуги прибирання на https://www.ndo.com.ua/ і отримав відмінні результати. Щоб залучити більше клієнтів, я створив детальний опис послуг, вказав всі переваги та особливості, такі як екологічні засоби для прибирання і гнучкий графік. НДО дозволяє легко включати відгуки від попередніх клієнтів, що допомогло підвищити довіру до моїх послуг. Я також скористався платними опціями для збільшення видимості оголошення, що виявилося дуже ефективним.
Вернуться к началу Перейти вниз

надання послуг прибирання
Страница 1 из 1