| Бизнес и его автоматизация | |
|
+4Маруна Aleksandra Верроника Дмитрий Участников: 8 |
Автор | Сообщение |
---|
Дмитрий
| Тема: Бизнес и его автоматизация Вт Ноя 14, 2023 6:11 pm | |
| А как вы автоматизируете свой бизнес, какие программы применяете при этом? | |
|
| |
Верроника
| Тема: Re: Бизнес и его автоматизация Ср Ноя 15, 2023 1:03 pm | |
| да, тоже вот ищу программы, которые помогут рабочие процессы облегчить | |
|
| |
Aleksandra
| Тема: Re: Бизнес и его автоматизация Ср Ноя 15, 2023 1:04 pm | |
| Якщо вас ще цікавить автоматизація бізнесу, то є в мене для вас відповідь. Так як ми самі невеличка фірма. І нещодавно якраз внідряли автоматизацію. Це сучасний підхід до ведення бізнесу. І можна там з багатьма сервісами також все налагодити в роботі. Тож вам можу дати рекомендації. Ви по данній ссилці https://uit.kiev.ua/product/bas-buhgalterija/ переходьте. І там все детально почитайте на сайті про можливості та пакети. Ми з ними співпрацюємо. І результатом задоволені для своєї зручності. | |
|
| |
Маруна
| Тема: Re: Бизнес и его автоматизация Вт Ноя 28, 2023 4:12 pm | |
| От все ви вірно кажете, але. Автоматизація - це не лише програмний процес. | |
|
| |
Alina
| Тема: Re: Бизнес и его автоматизация Вт Ноя 28, 2023 4:57 pm | |
| Дійсно ви праві, без участі людини все одно не обійтись. Потрібне якісне управління, організація роботи, вміле керування командою та бізнесом, а також злагоджена робота кожного учасника компанії. Тому я відправила своїх людей на тренінги з продажів в Golden Staff. Тут кожен з них отримав гарні знання, що застосовує зараз на практиці та я бачу відмінні результати. | |
|
| |
Валентин Захаров
| Тема: Re: Бизнес и его автоматизация Ср Фев 28, 2024 8:14 pm | |
| Ищу ПО, которое поможет автоматизировать работу в розничной сети продаж. Есть у кого-нибудь конкретный совет по теме? | |
|
| |
Ольга Санина
| Тема: Re: Бизнес и его автоматизация Чт Фев 29, 2024 7:30 pm | |
| Да. Хочу посоветовать вам использовать для автоматизации работы в магазине BI конструктор , тут вы найдете все необходимые для работы уже настроенные и интегрированные инструменты, которые минимизируют ручную работу. Все будет выполняться в автоматическом режиме. Это нужно попробовать в действии, чтобы понять. | |
|
| |
linvik
| Тема: Re: Бизнес и его автоматизация Пн Мар 25, 2024 12:45 pm | |
| Можу порадити записатися на якісні тренінги для керівників до провідного експерта https://teplyakov.pro/ua/services/pershoklasnij-kerivnik/ з гарантією результату за максимально короткий термін. Отримані знання допомогли мені свого часу перезавантажити власний бізнес, знайти точки зростання і побудувати план збільшення виручки на рік вперед. | |
|
| |
| Бизнес и его автоматизация | |
|