Укрфорум
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.
Укрфорум

Украинский форум

ФорумФорум  КалендарьКалендарь  Последние изображенияПоследние изображения  ЧаВоЧаВо  ПоискПоиск  ПользователиПользователи  ГруппыГруппы  РегистрацияРегистрация  ВходВход  

Паркетная доска

Перейти вниз 
Участников: 4
АвторСообщение
Макар

Макар

Дата регистрации : 2022-10-13

Паркетная доска Empty
СообщениеТема: Паркетная доска   Паркетная доска EmptyЧт Окт 13, 2022 7:49 pm

Хочу в доме постелить на полы паркетную доску. Что можете посоветовать на этот счет?
Вернуться к началу Перейти вниз
Рита

Рита

Дата регистрации : 2022-08-26

Паркетная доска Empty
СообщениеТема: Re: Паркетная доска   Паркетная доска EmptyПн Окт 17, 2022 9:14 pm

Я від себе можу вам підказати, де купити паркетну дошку https://svitparketu.com.ua/parketnaya-doska/ Ми з чоловіком в інтернет магазині «СВІТ ПАРКЕТУ» замовляли, обійшлася вона нам вигідно, оскільки ціни у них найнижчі. Асортимент настільки багатий, що очі просто розбігаються. Є можливість підібрати під будь-який інтер'єр гідний варіант.
Паркетная доска Kakuyu-parketnuyu-dosku-vybrat-dlya-kvartiry-47159422076440
DmitriyKondratenko

Дата регистрации : 2023-04-06

Паркетная доска Empty
СообщениеТема: Re: Паркетная доска   Паркетная доска EmptyЧт Апр 06, 2023 4:56 pm

В цій ситуації треба орієнтуватися на ваш бюджет та ваші вподобання. Паркет то має якісь переваги над іншими покриттями, але ж він відповідно й дорожчий. Можливо, запитайте в когось, хто розуміється в цьому питанні. В нас дома ламінат, поки недоліків не виявили.
AnnaLysenko

Дата регистрации : 2023-01-29

Паркетная доска Empty
СообщениеТема: Re: Паркетная доска   Паркетная доска EmptyПн Апр 17, 2023 3:08 pm

Якщо бюджет вам позволяє, то беріть паркет, хоча я особисто не бачу сенсу переплачувати. В нас в квартирі ламінат і ми задоволені. Якщо вам потрібні майстри для демонтажу та укладання підлогового покриття, можу порадити вам майстрів з компанії Smart Remont. Відкрийте посилання тут і на сайті ви знайдете більш детальну інформацію. Хлопці займаються багатьма видами ремонтних робіт і роблять це дуже якісно. Тому звертайтеся!

Паркетная доска
Страница 1 из 1